Dugnad

slideStyrhus5Mandag ettermiddag kom endelig «Faxsen» inn i sliphallen til Christer Valstad på Rognan. Det betyr at vi kan begynne å tenke på dugnadsaktivitet framover. Heldigvis har den sterke kulden langt på vei nå sluppet taket, og takket være varmlufts-kanoner i hallen holder den en rimelig god temperatur.

Første dugnad blir til helga. Vi satser på å dra innover på lørdag morgen, med avgang fra byen kl. 09.00. Hovedoppgaven denne helga blir å skrape bunnen og fjerne alt løst bunnstoff. En rimelig stor jobb som det hadde vært greit å være 4 – 5 stk. på.De mest innbitte av oss kommer til å bli over til søndag og jobbe på båten da også. For den som kan tenke seg å bli over til søndag ordner vi overnatting i dobbeltrom på Rognan hotell på Stiftelsen Faxsens regning.

Gi tilbakemelding til post@faxsen.no eller ring meg på mobil 481 08465 dersom du har muligheter for å ta et tak i helga, det være seg lørdag eller søndag – eller begge dagene. Gi gjerne beskjed dersom du kan kjøre og om du ønsker overnatting fra lørdag til søndag.

Aha

Hurtiglinker

   


 Flere linker 

Mannskap:

Her er linken til våre interne booking og mannskapsider:

 Logg inn