Faxsen Nytt nr. 1/2019

Trondheim 2019:

Her presenterer vi planene for sommerens tur til Forbundet KYSTENs landsstevne i Trondheim 18. – 21. juli.

Vi åpner nå for en ikke bindende påmelding til turen. Bindende påmelding, innen 1. mai, kommer vi tilbake til etter hvert. Opplysninger om priser og påmelding finnes i vedlagte nyhetsbrev.

Avgang Bodø fredag 12. juli, kl. 16.00, med kurs for bryggedansen på Krokholmen. Lørdagskvelden blir det «pubkveld» på Heimbrygga til «Blomøy» på Gjesøya. Søndagskvelden blir i Sandnessjøen og mandag avslutter vi i Rørvik.  Målet for tirsdag er Lysøysundet. Onsdag ettermiddag/kveld samles båtene fra nord (trolig på Austrått/Brekstad), før kursen på torsdag settes mot landsstevnebyen.

Etter et forhåpentligvis minnerikt landsstevne bryter vi opp i løpet av søndag formiddag med Vallersund som mål. Mandag avsluttes med et besøk hos Jøa kystlag. Tirsdag er målet Brønnøysund.  Så fremst været tillater det og alt fungerer så er onsdagens mål Lovund. Herfra fortsetter vi ut mot Træna, med besøk både på Husøya, Sanna og Selvær, som er torsdagens mål. Fra Selvær fortsetter vi mot Myken, Valvær og Støtt. Lørdagen gjenstår bare etappen Støtt – Bodø.

Dersom været ikke tillater at vi går «ytter» blir alternativ seilas at vi går fra Brønnøysund onsdag morgen. Innom Forvik og Alstahaug (med besøk på Petter Dass museet) før vi ender opp i Sandnessjøen. Torsdag går vi til Åkerøyvågen på Dønna for å bli med på Sjarken-festivalen som arrangeres der. Fredag fortsetter vi mot Rødøya og Klokkergården, før turen avsluttes i Bodø ut på ettermiddagen lørdag 26. juli.

Vi har regissert stor interesse for Trondheim 2019 og regner med full båt både til og fra Trondheim – og ikke minst ved kai i Trondheim.  Vi vil derfor samarbeide med Salten Veteranbåtlag om å tilby plasser ombord på «Blomøy» og «Solbris» for dem som ikke får plass ombord på «Faxsen».

Priser for medseilere: Medlemmer av Kystlaget Salta/ Forbundet KYSTEN = kr. 450,- pr. døgn pr. person inkludert mat. Ved kai Trondheim er prisen satt til kr. 350,- pr. døgn pr. person, som kun innbefatter overnatting og enkel frokost.

Påmelding: post@faxsen.no

Velkommen ombord!

Hurtiglinker

   


 Flere linker 

Mannskap:

Her er linken til våre interne booking og mannskapsider:

 Logg inn