Faxsen Nytt nr. 10/2018

Dugnad mandag 11. juni:

Det blir dugnad ombord mandag 11. juni fra kl. 18.00 og utover kvelden. Hovedoppgaven vil være å klargjøre båten for turen til båttreffet på Myken, 15. – 17. juni.

Vestfjordseilasen – ennå ledige plasser:

Viser til info i FaxsenNytt nr. 7/2018. Ennå 5 – 6 ledige plasser ombord på turen der vi følger Vestfjordseilasen. Årets Vestfjordseilas går lørdag 30. juni. I den forbindelse tar vi sikte på at «Faxsen» skal være følgebåt for bl.a. «Hæringen».

Avgang fra Bodø fredag 29. juni, kl.11.00, beregnet ankomst Nordskot ca. kl. 16.30.  Mulig å ta hurtigbåten fra Bodø kl. 18.10, ankomst Nordskot kl. 19.30. Lørdag 30. juni følger vi «Hæringen» og de andre båtene på turen over mot Kabelvåg. Søndag 1. juli legger vi opp til avgang fra Kabelvåg seinest kl. 10.00, beregnet ankomst Bodø ca. kl. 18.30.

Pris: Medlemmer av Forbundet KYSTEN: kr 400,- pr. døgn. Ikke medlemmer: kr 600,- pr. døgn, som omfatter overnatting og mat. Fortløpende påmelding til: post@faxsen.no

«Vårpussen» går mot slutten:

Søndag 3. juni gikk «Faxsen» til Rognan for slipsetting, bunnsmøring og ytre vedlikehold skrog. Dessverre var været langt fra på vår side, så vi måtte begrense oppgavene på Rognan til kun bunnsmøring. Resten, pluss diverse småtterier, får vi ta ved kai Bodø når sommervarmen melder sin ankomst. Totalt er det så langt i år utført rundt 250 dugnadstimer på vedlikehold. Takk til alle som har bidratt i så måte.

Litt «småplukk»:

  • Så langt i år har vi gjennomført 9 charterturer. Ytterligere 5 turer er booket og i tillegg har vi 4 forespørsler om turer.
  • Den annonserte turen til kirkesøndag på Rørstad 24. juni utgår
  • Det blir tur til Forbundet KYSTENs landsstevne i Haugesund 19. – 22. juli, men etter et litt annet opplegg for nedover-turen enn tidligere annonsert. Mer info kommer etter St. Hans.
  • Full båt til Myken neste helg. 17 som overnatter ombord på «Faxsen», 4 på «Storøy» og 8 som har booket seg husrom på land. Over 30 båter med ca. 200 personer er ventet til Myken.
  • Vi vurderer fortsatt å selge vår ubrukt Grand 370 RIB. Ribben ble innkjøpt i 2015, men har aldri vært brukt. Kan besiktiges på Nyholmen etter nærmere avtale. Prisantydning: Høystbydende over kr. 16.000,-. Interesserte kan ta kontakt på post@faxsen.no
  • Om du ikke allerede har gjort det så slå ring rundt 29. september. Da blir det boknafiskaften på Rødbrygga.
  • I løpet av sommeren håper vi på å komme i gang med å demontere og konservere Wichmann – motoren vi kjøpte i fjor og som står på kaia på Nyholmen.

Velkommen ombord!

Hurtiglinker

   


 Flere linker 

Mannskap:

Her er linken til våre interne booking og mannskapsider:

 Logg inn