Faxsen Nytt nr. 11/2017

Boknafiskaften på Rødbrygga  lørdag  23. september:

(OBS: feil dato i nyhetsbrev fra kystlaget:

Stiftelsen Faxsen inviterer til boknafiskaften på Rødbrygga lørdag 23. september, kl. 19.30. Tradisjonell kost dvs. boknafisk, poteter, gulrotstuing og baconfett. + kaffe og kake til dessert. Kr. 150,- pr. person. Muligheter for å kjøpe drikke til maten.

Fortløpende påmelding, og innen 20. september, til: post@faxsen.no

Stiftelsen Faxsen kan i år feire 20-års jubileum. Jubileet markerer under boknafiskaften med maritimt sosialt lag utover kvelden, ispedd mimring, historier og bilder fra 20 år med «Faxsen».  Vi viser også

bilder fra sommerens pilegrimstur og kystlagsturen til Forbundet KYSTENs landsstevne i Kristiansund.

 

Forbundet KYSTENs landsstevne i 2018 og 2019:

Neste års landsstevne i Forbundet KYSTEN arrangeres i Haugesund i tiden 19. – 22. juli. Landsstevnet i 2019 arrangeres i Trondheim i tiden 18. – 21. juli.

Styret i Stiftelsen Faxsen har besluttet å utrede muligheten for en tur til neste års landsstevne, i så fall i en kombinasjon av kystlagstur og pilegrimstur. Det vi vet er at det er stor interesse for at vi setter opp en pilegrimstur fra Haugesund til Nidaros, med avgang fra Haugesund 22. juli, og ankomst Nidaros ettermiddag 28. juli.  Siste etappe av kystpilgrimsleden (fra Averøy til Nidaros) skal formelt åpnes i forbindelse med Olsok i 2018. Vi har fått signaler om at «Faxsen» er ønsket i forbindelse med åpningen.

Ser ikke bort fra at det blir Trondheimstur i 2019, om Wichmann vil.

 

Det går mot en dårlig chartersesong:

Årets chartersesong må kunne kalles under middels. Dette påvirker selvfølgelig også stiftelsens økonomi.  Bookingen for september ser rimelig bra ut, og vil rette opp noe av det tapte fra forsommeren.

 

«Faxsen» var savna på Trebåtdagan:

For første gang på mange år var ikke «Faxsen» på Rognan i forbindelse med Trebåtdagan. Med bare 3 interesserte valgte vi å prioritere bort årets tur til Trebåtdagan.  Ut fra tilbakemeldinger virker det som om «Faxsen» var savna på Rognan.

 

Dugnad hver mandag:

Vi minner om at vi framover satser på dugnad ombord hver mandag fra kl. 18.00 og utover kvelden. Litt jobbing, litt prat + kaffe med noe til.

Velkommen ombord!

Hurtiglinker

   


 Flere linker 

Mannskap:

Her er linken til våre interne booking og mannskapsider:

 Logg inn