Faxsen Nytt nr. 1/2015

Bli med på Lofottur:
NordskotÅrets lofottur starter fra Bodø onsdag 18. mars Kl. 12:00, med retur i løpet av mandag 23. mars. Fredag og lørdag går vi ut fra Svolvær med passasjerer på VM i skreifiske. Også i år er det en av våre trofaste sponsorer som blir med på Lofothavet. Torsdag, søndag og mandag går vi ut for å fiske for eget bruk.

Turen arrangeres som en kystlagstur og medlemmer av Kystlaget Salta/Forbundet KYSTEN prioriteres. Vi har fastsatt følgende priser for turen: Medlemmer: kr 350,- pr. døgn (kr. 1.750,- for hele turen). Ikke medlemmer: kr 525,- pr. døgn (kr.2.625,- for hele turen). Nødvendig mannskap betaler kun for maten. Fortløpende påmelding til: post@faxsen.no

Fornyet kunngjøring – Mannskap på «Faxsen» – sikkerhetskurs:
Styret i Stiftelsen Faxsen ønsker å bedre mannskapssituasjonen i forkant av års sesong ved å tilby Grunnleggende sikkerhetsopplæring (50 timer) og kurset Passasjer og Krisehåndtering (16 timer) til 1- kanskje 2 personer. Kursene gjennomføres ved Bodin Videregående Skole – Sikkerhetssenteret. Du kan lese mer om kursene på http://www.bodin.vgs.no/maritimt-kurssenter/sikkerhetssenter/

Kursene vi her tilbyr er forholdsvis kostbare og en forutsetning for å få gjennomgå kursene betalt av Stiftelsen Faxsen er at hun/han er villig til å stille som mannskap 3 – 5 turer pr. sesong framover.
Interesserte kan ta kontakt med oss på post@faxsen.no.

Sommerturen til Sandefjord:
Informasjon om sommerturen til Sandefjord er nå sendt ut og de første påmeldingene er alt kommet. Avgang fra Bodø 1. juli, med ankomst Sandefjord 16. juli. Turen er langt opp som en kystlagstur for medlemmer av Kystlaget Salta /Forbundet KYSTEN. Har du ikke tid til å være med hele turen så finnes det flere mulige «byttehavner» under veis.

Muligheter for overnatting ombord ved kai Sandefjord under landsstevnet.
Når det gjelder fra Sandefjord så er vi for tiden i dialog med Sør Hålogaland Bispedømme om å arrangere strekningen fra Stavanger til Nidaros som en pilegrimstur. Vi venter derfor litt med å presentere et opplegg for turen fra Sandefjord til vi får dette avklart.
For påmelding: Bruk påmeldingsskjemaet på www.faxsen.no eller sende en e-post til post@faxsen.no
Gensere og t-skjorter for salg:
Som noen av dere sikkert husker så hadde vi for en tid tilbake gensere og t-skjorter med motiv av «Faxsen» for salg ombord. Vi jobber for at vi igjen skal kunne tilby gensere og t-skjorter for slag. Siden «Faxsen» blir 100 år i 2016 jobber vi for at de nye genserne og t-skjortene skal bli et «jubileumsprodukt» som skal være klart for slag fra sommersesongen 2015.

Mandag er aktivtetskvelden om bord på «Faxsen». Vi treffes ved 18-tiden og holder på så lenge vi orker. Tid til kaffe og en prat blir det også.

Velkommen ombord!

Hurtiglinker

   


 Flere linker 

Mannskap:

Her er linken til våre interne booking og mannskapsider:

 Logg inn