Faxsen Nytt nr. 12/2015

Tur til Nevelsfjord og Folda:

Stiftelsen Faxsen inviterer til weekendtur til Nevelsfjord og Folda for medlemmer av Kystlaget Salta og andre interesserte. Avgang fra Bodø fredag 4. september kl. 16.00 til Nevelsfjord. Her håper vi å treffe på båtene fra bl.a. Salten Veteranbåtlag. Dersom du ikke har anledning til å være med fra byen så kan du kjøre til Nevelsfjord. Ferje Festvåg – Misten flere ganger i løpet av kvelden.

Lørdag kl. 11.00 inviterer vi til tur inn den flotte Sjunkfjorden før kursen settes tilbake til Nevelsfjord. På denne turen fyller vi opp båten med passasjerer som ønsker å være med på dagsturen. Vi fisker på veien, og dersom været tillater det, serveres fersk sei med flatbrød.

På lørdagskvelden blir det «maritimt sosialt lag» på brygga hos Tove og Tor. Etter en god frokost på søndag setter vi kursen tilbake mot Bodø, der vi forventer å være ved kai seinest kl. 15.00.

Pris for hele turen = kr. 500,- pr. person, inkludert mat. Kun overnatting og mat ombord; kr 200,- pr. døgn pr. person. Kun dagsturen til Sjunkfjorden = kr 125,- pr. person. Barn under 12 år = halv pris.

Påmelding til post@faxsen.no innen 2. september.

Siden høsten nå banker på døra er det grunn til å ta værforbehold for hele turen!

 

 Klippfiskaften på Bliksvær gamle skole lørdag 19. september:

Stiftelsen Faxsen markerer slutten på årets sesong og, sammen med styret for Kystlaget Salta, inviterer vi medlemmer av Kystlaget Salta /Forbundet KYSTEN til klippfiskaften med tradisjonelt tilbehør på Bliksvær gamle skole lørdag 19. september, kl. 20.00.

«Faxsen» har avgang fra byen kl. 12.00. Mulighet for å ta hurtigbåt fra byen til Bliksvær lørdag, kl. 09.20 (Væranbåten), eller kl. 14.20 (Ytre-Gildeskål-båten). «Faxsen» har retur fra Bliksvær utpå formiddagen søndag.

På lørdag ettermiddag vil Kystlaget Salta organisere dugnad på skolen og på brygga. Generell rydding og litt gravearbeid på skolen. Litt malearbeid og vedlikehold på brygga. Fortsettelse på søndag ved behov. Værforbehold! Styret i kystlaget og stevnestyret for Landsstevnet 2016 skal også avvikle møter på skolen i løpet av ettermiddagen.

Turen er «sponset» av Kystlaget Salta slik at overnatting ombord på «Faxsen» er gratis for medlemmer av Kystlaget Salta /Forbundet KYSTEN. Muligheter for gratis overnatting også på Bliksvær gamle skole. Pris for klippfiskaften settes til kr. 125,- pr. person.

Påmelding til klippfiskaften og overnatting innen 15. september til: post@faxsen.no

Husk å oppgi i påmeldingen om du ønsker å være med fra byen med «Faxsen» og om du ønsker å overnatte ombord eller på skolen.

Velkommen ombord!

Hurtiglinker

   


 Flere linker 

Mannskap:

Her er linken til våre interne booking og mannskapsider:

 Logg inn