Faxsen Nytt nr. 12/2017

Dugnad mandag 2. oktober:

Mandag 2. oktober satser vi på dugnad ombord fra kl. 17.00 og utover.  Chartersesongen er så godt som over og da trenges det utvending vask slik at båten kan ligge presentabel ved kai.Framover satser vi på dugnad ombord hver mandag fra kl. 18.00 og utover kvelden. Litt jobbing, litt prat + kaffe med noe til. Dugnadsansvarlige vil utarbeide liste over arbeidsoppgaver som må gjøres ombord framover.

Vellykket boknafiskaften

Boknafiskaften på Rødbrygga lørdag 23. september ble ei trivelig stund. Neste 40 personer fant veien til Rødbrygga denne kvelden.  Stiftelsen Faxsen 20 års jubileum ble markert med bilder fra 20 år med Faxsen ispedd mimring og historier. Rødbrygga egner seg godt til slike arrangement, så lenge det ikke vind og kuldegrader ute. Det er nok mange kystlag rundt om som misunner oss et slikt sted.

 Fisketur med «Faxsen» for personer med innvandrerbakgrunn:

Som tidligere omtalt har Stiftelsen Faxsen og kystlaget Salta fått et tilskudd på kr. 10.000,- fra Forbundet KYSTEN til 2 fisketuren med «Faxsen» for personer med innvandrerbakgrunn. Turene ble avviklet i løpet av september med til sammen 56 personer ombord. Den ene i samarbeid med LIONS Bodø Tverlandet og den andre i samarbeid med og Norsk Folkehjelp. Et populært tiltak som ble svært godt mottatt. Iveren etter å fiske var stor og all fisk ble tatt vare på. Største sei var på vel 8 kilo.

VIPPS:

For å gjøre betaling ombord enklere har nå Stiftelsen Faxsen fått VIPPS.

Grasrotandelen:

Som vi alle vet så har Faxsen mange venner over det ganske land og mange av disse følger Faxsen på bl.a. facebook.  I så måte forestiller vi oss at vårt nedslagsfelt enkelte ganger er større enn kystlagets. Vi har fått henvendelser fra folk som kan tenke seg å støtte arbeidet med å ta vare på Faxsen ved f.eks. å gi sin grasrotandel til Stiftelsen Faxsen. Derfor har vi bestemt oss for å starte arbeidet med å få registrert Stiftelsen Faxsen som mottaker av grasrotandelen. Mer info kommer etter hvert.

Sesongslutt:

15. oktober avsluttes årets chartersesong. Takket være en svært god september blir nok ikke årets sesong så dårlig som det så ut til.  Litt statistikk kommer etter hvert. Sesongen ble mer utfordrende enn forutsatt når det gjelder mannskap, noe som førte til at et par kystlagsturer dessverre måtte kanselleres.

Velkommen ombord!

Hurtiglinker

   


 Flere linker 

Mannskap:

Her er linken til våre interne booking og mannskapsider:

 Logg inn