Faxsen Nytt nr. 13/2015

Turen til Nevelsfjord og Folda er avlyst:

Den planlagt weekendtur til Nevelsfjord og Folda for medlemmer av Kystlaget Salta og andre interesserte er avlyst på grunn av dårlige værutsikter for helga og liten påmelding. Turen vil bli forsøkt gjennomført ved en senere anledning, kanskje våren 2016.

Klippfiskaften på Bliksvær gamle skole lørdag 19. september:

Minner om klippfiskaften på Bliksvær gamle skole lørdag 19. september. Detaljer om turen finner du i Faxsen Nytt nr. 12/2015

Turen er «sponset» av Kystlaget Salta slik at overnatting ombord på «Faxsen» er gratis for medlemmer av Kystlaget Salta /Forbundet KYSTEN. Muligheter for gratis overnatting også på Bliksvær gamle skole. Pris for klippfiskaften settes til kr. 125,- pr. person.

Påmelding til klippfiskaften og overnatting innen 15. september til: post@faxsen.no Husk å oppgi i påmeldingen om du ønsker å være med fra byen med «Faxsen» og om du ønsker å overnatte ombord eller på skolen.

Mimrekveld etter sommerturen

For dem som driver med litt langtidsplanlegging tar vi med at det blir «mimrekveld» etter sommerens tur med «Faxsen» på Rødbrygga lørdag 7. november. Vi har fått tilgang en masse bilder fra turen og Arne E. er alt i full sving med å redigere opp en «kavalkade» over turens små og store begivenheter.

«Mimrekvelden» blir åpen for alle medlemmer av kystlaget Salta, enten du var med på turen eller ei.

Sesongslutt for «Faxsen»

Årets sesong for «Faxsen» avsluttes med turen til Bliksvær 19. og 20. september. I løpet av uke 39 går «Faxsen» til Rognan hvor den blir liggende i opplag inntil vi kommer opp på slip. Nærmere informasjon om slipsetting, organisering av dugnader i forbindelse med slipoppholdet på Rognan kommer vi tilbake til.

Vedlikehold av fiskeutstyret til «Faxsen»

Vi har en del stenger, sneller, juksahjul og annet fiskeutstyr som sårt trenger overhaling etter endt sesong. Vi er derfor på jakt etter en eller flere personer som kan ta ansvar for å gjennomføre vedlikehold på fiskeutstyret som brukes ombord. Dere har i så fall frist til påske 2016 med å få jobben gjort. Interesserte kan ta kontakt på post@faxsen.no

Hurtiglinker

   


 Flere linker 

Mannskap:

Her er linken til våre interne booking og mannskapsider:

 Logg inn