Faxsen Nytt nr. 13/2017

Stiftelsen Faxsen godkjent som Grasrotandelmottaker:

Stiftelsen Faxsen, organisasjonsnummer 978 638 740, er nå godkjent som mottaker av Grasrotandel. Dersom du i dag gir grasrotandelen din til en annen men ønsker å endre til Stiftelsen Faxsen gir du bare beskjed om dette neste gang du spiller hos en kommisjonær. Oppgi organisasjonsnummeret. Fra Norsk Tipping vil du vil motta en bekreftelse på SMS om at du har endret grasrotmottaker.

Dersom du ikke gir grasrotandelen til noe formål i dag gir du beskjed  til kommisjonær om at du ønsker at din grasrotandel skal gå til Stiftelsen Faxsen + organisasjonsnummer 978 638 740.

Mannskap på «Faxsen» – sikkerhetskurs:

Styret i Stiftelsen Faxsen ønsker å bedre mannskapssituasjonen i forkant av neste års sesong ved å tilby Grunnleggende sikkerhetsopplæring (50 timer) og kurset Passasjer og Krisehåndtering (16 timer) til 1- kanskje 2 personer.  Kursene gjennomføres ved Bodin Videregående Skole – Sikkerhetssenteret. Du kan lese mer om kursene på http://www.bodin.vgs.no

Kursene vi her tilbyr er forholdsvis kostbare og en forutsetning for å få gjennomgå kursene betalt av Stiftelsen Faxsen er at hun/han er villig til å stille som mannskap 4 – 5 turer pr. sesong framover.

Interesserte kan ta kontakt med oss på post@faxsen.no.

Haugesund 2018:

Som nevnt i FaxsenNytt nr 11/2017 så skal neste års landsstevne til Forbundet KYSTEN avvikles i Haugesund i tiden 19. – 22. juli. Styret i Stiftelsen Faxsen har besluttet å gå videre med planlegging av en kystlagstur til landsstevnet, i kombinasjon med en pilegrimstur Haugesund – Nidaros. Vi planlegger videre ut fra følgende:

  • Kystlagstur Bodø – Haugesund. Avgang Bodø 9. juli, ankomst Haugesund 19. juli
  • Deltakelse på Forbundet KYSTENs landsstevne 19. – 22. juli
  • Pilegrimstur Haugesund – Nidaros 22. – 28. juli
  • Kystlagstur Trondheim – Bodø, 29. juli – 2. august

Mer informasjon kommer etter hvert.

Båttreff på Myken sommeren 2018:

Fra eierne av «Leiskjær» og «Nykværing» i Sandnessjøen har vi fått informasjon om at de planlegger et treff på Myken ei helg sommeren 2018. Tidspunkt er ikke bestemt ennå, men rundt månedsskiftet mai – juni er nok mest aktuelt. De ønsker å invitere «Faxsen» til treffet. Avstand Bodø – Myken = 55 mil, dvs. rundt 8 timers gange uten stopp. Vi er positiv til å delta med «Faxsen» på et treff på Myken sommeren 2018 og avventer nærmere informasjon om tidspunkt for treffet.

Ny vara til styret i stiftelsen:

Alester Hansen er valgt til ny vararepresentant til styret for Stiftelsen Faxsen. Alester erstatter  Randi Vangen som har tiltrådt som fast styrerepresentant.

Hurtiglinker

   


 Flere linker 

Mannskap:

Her er linken til våre interne booking og mannskapsider:

 Logg inn