Faxsen Nytt nr. 15/2018

Trondheim 2019:

Forbundet KYSTENs landsstevne 2019 arrangeres i Trondheim i tiden 18. – 21. juli. Tema for stevnet er «Levende havn – levende by», med Kystlaget Trondhjem som arrangør.

Under forutsetning av at vi klarer å skaffe mannskap og ingen uforutsette tekniske problemer oppstår så vil «Faxsen» delta på Forbundet KYSTENs landsstevne i Trondheim i 2019. Kom gjerne med innspill til post@faxsen.no på steder du mener vi bør besøke på turen til og fra Trondheim. Vi hører også gjerne fra deg dersom du har innspill til andre aktiviteter med «Faxsen» i 2019.

Endelig seilingsplan vedtas i vårt første styremøte på nyåret og turen vil bli annonsert i eget FaxsenNytt i løpet av januar 2019. Vi har registrert stor interesse for Trondheim 2019, men gjør oppmerksom på at vi ikke åpner for påmelding før turen annonseres på nyåret.

Årets sesong avsluttet:

Årets sesong er nå avsluttet. Totalt ble det 19 charterturer, mot 13 i fjorårets sesong. I tillegg kommer pilegrimsturen Avaldsnes – Trondheim.

Kystlagsturen til Lofoten ble noe amputert på grunn av maskinproblemer og været. Kystlagsturene til Vestfjordseilasen, Forbundet KYSTENs landsstevne og Trebåtdagan gjennomført som planlagt. Turene til Myken og Støtt ble kansellert på grunn av dårlig vær. I overkant av 1600 dugnadstimer er lagt ned i årets turproduksjon. Stor takk til alle som har stilt opp frivillig.

Dugnader framover:

Det blir dugnad hver mandag framover, så fremst ingen annen beskjed blir gitt, fra kl. 18.00 og utover kvelden. Førstkommende mandag (8. oktober) blir dugnaden på Nyholmen hvor vi skal ta i bruk vårt lager i tilbygget til Lillebrygga. Deler som i dag ligger bl.a. på Lillebrygga skal flyttes over til tilbygget slik at arealet på Lillebrygga kan disponeres av kystlagets motorgruppe.

Mandagen deretter (15. oktober) blir det dugnad ombord, der utvendig vask har prioritet.

Ny trekningsdato for Sommerlotteriet:

Vi har fått godkjenning hos Lotteri- og stiftelsestilsynet for å utsette trekningen i Stiftelsen Faxsens sommerlotteri 2018 til 23. oktober. Dette gir oss muligheten til å selge lodd på årsmøtet til Norsk Forening for Fartøyvern som avvikles i Narvik 19. – 21. oktober.

 Varmekjeledresser:

Fra tid til annen har vi fått kritikk for ikke å kunne tilby varmekjeledresser til våre passasjerer. Dette har vi nå gjort noe med ved at vi har gått til innkjøp av 15 varmekjeledresser i ulike størrelser.

 Nyt høsten og velkommen ombord!

Hurtiglinker

   


 Flere linker 

Mannskap:

Her er linken til våre interne booking og mannskapsider:

 Logg inn