Faxsen Nytt nr. 2/2018

Vi søker maskinpassere:

Vi i Stiftelsen Faxsen ønsker å komme i kontakt med personer som kan tenke seg å få opplæring som maskinpasser ombord på «Faxsen». Som de fleste vet er motoren ombord på «Faxsen» en Wichmann semidiesel på 50 HK. Det finnes ingen formelle krav om sertifikat for å være maskinpasser på «Faxsen», men det er selvfølgelig en fordel med relevant erfaring.

Maskinpasser vil få grundig opplæring i Wichmanns oppbygging og driftsegenskaper, samt ettersyns- og vedlikeholdsrutiner, øvrig teknisk utstyr, drivstoff-fylling, samt brannslokkings- og redningsutstyret ombord.

Har du spørsmål kontakt ansvarlig skipper Idar på 901 65127 eller ansvarlig maskinist Tor på 416 58230. Du kan også kontakte oss på post@faxsen.no

Stiftelsen Faxsen med lotteri i 2018:

Viser til informasjon om planlagt lotteri i Faxsen Nytt nr. 14/2017.

I tillegg til barnebunaden fra Gerd Rasmussen Austad har vi nå fått inn gevinster til vårt planlagte lotteri til en verdi av over kr. 15.000,-. I disse dager sendes derfor søknad til Lotteri og Stiftelsestilsynet om godkjenning av lotteri med 2500 lodd a kr. 25,- pr. stk.

Andre premien blir en Ragatta Ficherman Flyte Oljehyre fra Nordlys Forsikring. Tools Løvold har bidratt med et koppnøkkelsett i 39 deler. Medlemmer av kystlaget og venner av «Faxsen» bidratt med en Bodøgenser, ei kofte, sjy votter og lester – alt håndstrikket. Et par bøker og en bag er også blant gevinstene. Takk til alle som har bidratt med gevinster.

Vi har som målsetning å ha lotteriet godkjent og loddene klare slik at vi kan starte salget på kystlagets årsmøte i slutten av februar. Salgsperiode fram til 15. oktober 2018.

Kystlagstur til Myken:

Det er stor interesse for sommerens kystlagstur til Myken og så langt har vi 14 påmeldte. Av disse skal 4 bo på land når vi kommer til Myken. Arrangøren forventer at nærmer 20 veteranbåter finner veien til Myken 15. – 17. juni.

Velkommen ombord

Hurtiglinker

   


 Flere linker 

Mannskap:

Her er linken til våre interne booking og mannskapsider:

 Logg inn