Faxsen Nytt nr. 2/2014

Vi i Stiftelsen Faxsen vil gjerne invitere dere med på våre planlagte aktiviteter fram mot avgang til Oslo, 27. juni.

Boknafisk på Nyholmen lørdag 26. april:

Lørdag 26. april, kl. 19.00, inviterer motorgruppa i kystlaget og Stiftelsen Faxsen på boknafisk med tradisjonelt tilbehør på Rødbrygga på Nyholmen. Maritimt sosialt lag utover kveld. Kaffe og kanskje et kakestykke til dessert inkludert i prisen som er satt til kr.100,- pr. person.  Påmelding innen 24. april til post@faxsen.no

Kystlagstur til Givær søndag 27. april:

Kystlaget har fått en Listermotor i gave. Motoren står i Givær og søndag 27. april inviterer vi derfor kystlagets medlemmer til å være med på tur til Givær for å hente motoren. Avgang fra byen kl.11.00. Turen utover tar ca. 2 ½ time. Muligheter for å se seg om på Givær før vi returnerer til byen ut på ettermiddagen. Fiskestopp på Hamran kan påregnes. Turen er gratis for medlemmer av kystlaget. Maks 30 personer. Påmelding til post@faxsen.no  Værforbehold!

Mannskapskurs 23. og 26. april:

Vi inviterer gammelt og nytt mannskap til mannskapskurs. Kurset er todelt. Teori, med hovedvekt på førstehjelp og rutiner ombord, avvikles onsdag 23. fra kl. 18.00 og utover kvelden. Om ikke annet blir bestemt avvikles kurset på Rødbrygga, Nyholmen. Kurset fortsetter med praksis ombord på “Faxsen” lørdag 26. april fra kl. 10.00 – 14.00. Meld din interesse til post@faxsen.no seinest 22. april.

Dugnader ombord:

På grunn av påsken blir det ikke dugnad ombord mandag 14. og 21. april. Derimot ønsker vi velkommen til dugnad tirsdag 22. april, fra kl. 18.00 og utover kvelden.

Slipsetting:

Etter planen skal “Faxsen” på slip i uke 19. Siden det er slutt i fjæra på BoMek blir årets slipsetting på Rognan. Etter planen skal vi opp tirsdag 6. mai og ut igjen seinest 13. mai. Resten av uke 20 bruker vi til vedlikehold ved kai Bodø. Mer info om opplegget i forbindelse med slipsetting og vedlikehold ved kai Bodø kommer senere.

Tur til/fra Oslo og Forbundet KYSTENs landsstevne:

Vi minner om at 27. juni setter “Faxsen” kursen mot sør, til Forbundet KYSTENs landsstevne i Oslo. Turen sørover går via Limfjorden og København og hjemturen går bl.a. innom Risør Trebåtfestival og Sildajazzen i Haugesund. Fortsatt  ledige plasser på de fleste strekningene. Mer info om turen finner du på www.faxsen.no

Velkommen om bord!

Hurtiglinker

   


 Flere linker 

Mannskap:

Her er linken til våre interne booking og mannskapsider:

 Logg inn