Faxsen Nytt nr. 3/2018

Stiftelsen Faxsen sommerlotteri 2018:

Viser til tidligere informasjon om planlagt lotteri. Lotteriet er nå godkjent og 2500 lodd a kr. 25,- ligger klare for salg. Salgsstart på kystlagets årsmøte 28. februar. Salgsperiode fram til 15. oktober. Muligheter for å betale med Vipps. Dersom du kan tenke deg å hjelpe oss med salg av lodd er det bare å stikke innom butikken til Arne E. Neeraas i Storgata for å hente ei blokk eller to. 50 lodd pr. blokk.

Tradisjonell Lofottur og VM i skreifiske:

Viser kunngjøring av turen i Faxsen Nytt nr. 1/2018. Vi har ennå noen ledige plasser for turen som har avgang fra Bodø tirsdag 13. mars kl. 10.00, med kurs for Henningsvær. Retur slik at vi er ved kai Bodø seint mandag kveld (19.mars). Muligheter for å være med bare deler av turen.

Pris: Medlemmer av Forbundet KYSTEN: kr 400,- pr. døgn. Ikke medlemmer: kr 600,- pr. døgn, som omfatter overnatting og mat. Påmelding til: post@faxsen.no Muligheter for å ta hurtigbåt til/fra Svolvær, se www.torghatten.nord Daglig hurtigrute fra Bodø til Svolvær kl.15.00. Daglig fra Svolvær til Bodø kl. 20.30

Kystlagstur til Myken:

Kystlagsturen til Myken 15. – 17. juni er fullbooket og vi har opprettet venteliste. Dersom du kan ordne deg med overnatting på land har vi ennå plass tur/retur Myken (men ingen flere overnattingsplasser om bord)

Penger fra Riksantikvaren:

Riksantikvaren fordeler 61,8 millioner kroner til fartøyvern i 2018. 5 fartøy fra Nordland får midler. Disse er: «Anne Bro», «Glimt II», «Nordstjernen», «Skogøy» og «Gamle Salten».  Til sammen får fartøyene fra Nordland i overkant av 5,6 millioner kroner. Vi i Stiftelsen Faxsen har ikke søkt om midler fra Riksantikvaren for 2018.

Tilskudd til frivillig virksomhet i lokalsamfunnet:

Stiftelsen Faxsen ønsker, i samarbeid med Norsk Folkehjelp Bodø lokallag og LIONS Bodø Tverlandet, å arrangere 3 fisketurer med m/k «Faxsen» for personer med innvandrerbakgrunn. Vi har derfor søkt Bodø kommunen om tilskudd til prosjektet vi har kalt «Velkommen ombord». Vi håper på en positiv behandling av vår søknad. 

Stiftelsen Faxsen godkjent som Grasrotandelmottaker:

Vi minner om at Stiftelsen Faxsen, organisasjonsnummer 978 638 740, er nå godkjent som mottaker av Grasrotandel.

Hurtiglinker

   


 Flere linker 

Mannskap:

Her er linken til våre interne booking og mannskapsider:

 Logg inn