Faxsen Nytt nr. 4/2014

Bli med på Vestfjordseilasen:
Også i år skal “Faxsen” være følgebåt for “Hæringen” under Vestfjordseilasen. Vi går fra Bodø til Nordskot fredag 27. juni på tidlig ettermiddag slik at vi får med oss litt av stemninga og festen på Nordskot fredag kveld. Lørdag morgen skal “Faxsen” være startbåt for seilasen. Følger seilasen over Vestfjorden til Kabelvåg, hvor det bl.a. er antikvitetsauksjon, marked, konserter og dans.

Søndag morgen setter vi kursen tilbake til Bodø, hvor vi forventer å være inne ca. kl. 18.00.
Pris for hele turen, inkludert overnatting og mat, kr. 700,- pr. person for medlemmer av kystlaget/Forbundet KYSTEN. Først til mølla prinsippet – påmelding til post@faxsen.no

Sommerturer:
Siden det ikke ble noe av turen til Oslo ser vi på mulighetene til å få til et par alternative kort turer for kystlagets medlemmer i løpet av juli eller august. Styret i Stiftelsen Faxsen skal diskutere dette nærmere på sitt møte 19. juni. Vi kommer tilbake med mer informasjon etter den tid.

Vi planlegger også tur for kystlagets medlemmer til Havnedagan på Nygårdsjøen første helga i august og til Trebåtdagan på Rognan nest siste helga i august. Mer info kommer etter hvert.

Mot en god chartersesong:
De 8 første charterturene er vel i havn, i tillegg til lofotturen og VM i skreifiske. Fram mot utgangen av juni har vi booket ytterligere 3 turer + 4 forespørsler om turer. Juli er som vanlig en stille måned når det gjelder charter, men dersom vi klarer å stille mannskap er det ennå plass til flere turer.

Vedlikeholdet ombord:
Uke 19 var satt av til vedlikehold av “Faxsen” ved kai Bodø. Slipsetting på Rognan i uke 22. Takket være tidvis godt oppmøte på dugnad er vi langt på vei ferdig med ytre vedlikehold. Fortsatt gjenstår imidlertid en delt “pirk” før vi er helt i mål. På grunn av charter og pinse blir neste dugnad først mandag 16. juni, fra kl. 18.00 og utover.

Velkommen ombord!

Hurtiglinker

   


 Flere linker 

Mannskap:

Her er linken til våre interne booking og mannskapsider:

 Logg inn