Faxsen Nytt nr. 5/2014

Forhåndsvarsel:
Motorgruppa og Stiftelsen Faxsen er så smått begynt å tenke på ny fest på Rødbrygga for mannskap og medlemmer av kystlaget Salta. Lørdag 13. september er foreløpig dato for arrangementet. Mer informasjon kommer etter hvert.

Sommerturer:
På grunn av ferietid og problemer med å skaffe mannskap blir det dessverre ingenting av planene om et par korte turer for kystlagets medlemmer i løpet av juli. Vi fokuserer derfor på turene til Havnedagen på Nygårdsjøen første helga i august og til Trebåtdagan på Rognan nest siste helga i august.

Havnedagen på Nygårdsjøen lørdag 2. august:
Avgang fra Bodø fredag 1. august, kl. 18.00. Om været tillater det stopper vi for å fiske på turen inn mot Nygårdsjøen. I løpet av turer satser vi også på en tur til Framnes for å hente et stempel til Wichmann.

Havnedagen på Nygårdsjøen ble arrangert for første gang i fjor, med et innholdsrikt program både på sjø og land. Marked og utstillinger, veteranbiler, underholdning og dansefest. Besøk av redningshelikopter og redningsskøyte m.m. Årets program er ikke klart ennå, men ryktene sier at det blir bra også i år.

Etter en god frokost på romluka søndag formiddag setter vi kursen tilbake til Bodø. Pris for overnatting ombord settes til kr. 150, – pr. person pr. døgn for medlemmer av kystlaget/Forbundet KYSTEN. Enkel matservering som vi spleiser på og gjør opp på hjemturen. For dere som ikke har anledning til å være med hele turen minner vi om muligheten for buss til/fra Nygårdsjøen. Oppgi i tilfelle i påmeldingen når du kommer. Påmelding til Aha

Trebåtdagan på Rognan 21. – 24. ausust:
Også i år vil “Faxsen” være tilstede under Trebåtdagan på Rognan 21. – 24. august. Utfordringen ved en tur til Rognan er at avgang- og ankomsttider må tilpasses tidevannet i Saltstraumen. Foreløpig avgang fra Bodø er satt til ettermiddagen torsdag 21.august. Nærmere tidspunkt for avgang må vi komme tilbake til etter hvert. Retur fra Rognan etter endt defilering på formiddagen søndag 24. august.

Også Trebåtdagan har et innholdsrikt program både på sjø og land. Siden Rognandagan arrangeres samtidig har det de siste årene vært et yrende liv både på kaia og i “gata”. Salgsboder, utstillinger, foredrag, nordlandbåtfemmil og dans – for å nevne noe. Motorgruppa i kystlaget Salta vil også i år stille med et par – tre motorer på Rognankaia.

Pris for overnatting ombord settes til kr. 150, – pr. person pr. døgn for medlemmer av kystlaget/Forbundet KYSTEN. Enkel matservering som vi spleiser på og gjør opp på hjemturen. For dere som ikke har anledning til å være med hele turen minner vi om at det er god togforbindelse til/fra Rognan. Oppgi i tilfelle i påmeldingen når du kommer. I disse ferietider sender du påmelding til Aha

Velkommen ombord!

Hurtiglinker

   


 Flere linker 

Mannskap:

Her er linken til våre interne booking og mannskapsider:

 Logg inn