Faxsen Nytt nr. 6/2018

Vi minner om kystlagstur til Forbundet KYSTENs landsstevne i Haugesund:

Viser til Faxsen Nytt nr. 5/2018 der vi presenterte opplegget for en kystlagstur med «Faxsen» til årets landsstevne i Haugesund. Kortversjonen av opplegget er slik:

 Avgang fra Bodø mandag 9. juli, med ankomst Haugesund til landsstevnet åpner torsdag 19. juli. Etter endt landsstevne, søndag 22. juli, setter vi kursen mot Avaldsnes der vi starter på fullbooket pilegrimstur. Pilegrimsturen avsluttes i Trondheim søndag 29. juli. Samme dag setter vi kursen hjemover, da som kystlagstur.

Så langt er interessen for turen til Haugesund veldig laber og vi minner derfor om turen. Vi har satt fortløpende og uforpliktende påmelding fram til 1. mai på post@faxsen.no 

 

Stiftelsen Faxsens sommerlotteri 2018:

Salget av lodder i sommerlotteriet er nå kommet godt i gang. De første utsolgte loddblokkene er nå komme inn til lotteriansvarlig. Dersom du kan tenke deg å prøve å selge ei blokk (50 lodder) så henter du denne hos Arne E. Neeraas (på butikken i Storgata).

 

Vedlikeholdsuke ved kai Bodø:

På tide å begynne å tenke på vårpussen på «Faxsen» og derfor setter vi av uke 18 til vedlikeholdsuke ved kai Bodø. Dersom været tillater det satser vi dugnad fra tirsdag til fredag, alle dager fra kl.10.00 – 14.00, og fra kl. 18.00 og utover kvelden. Mer info kommer mot slutten av uke 17.

 

Slipsetting på Rognan:

Går alt etter planen blir det slipsetting av «Faxsen» på Rognan i løpet av uka etter pinse. Bunnsmøring og ytre vedlikehold av skrog står på planen i forbannelse med slipsettinga.

 

Utsiktene for årets chartersesong:

Årets chartersesong er i gang og utsiktene for årets sesong er rimelig gode. Så langt har vi mottatt 10 forespørsler om turer fram til utgangen av juni. Utfordringen ligger i å skaffe mannskap til turene, spesielt turer i helgene å på dagtid ellers i uka.

 

Nytt styremedlem i Stiftelsen Faxsen:

Randi B. Vangen har bedt seg fritatt fra sitt verv som styremedlem i Stiftelsen Faxsen.

På siste styremøte i stiftelsen ble Alester Hansen valgt som ny fast styremedlem og Åge Larsen ble valgt som ny personlig vararepresentant for Alester Hansen.

Velkommen ombord!

Hurtiglinker

   


 Flere linker 

Mannskap:

Her er linken til våre interne booking og mannskapsider:

 Logg inn