Faxsen Nytt nr. 7/2015

Vedlikeholdsuke ved kai Bodø:

Til uka (uke 19) satser vi på godt vær slik at vi får kommet i gang med ytre vedlikehold ombord. På blokka står først og fremst diverse malearbeid, smøring av rekklendinger og dekk. Vi satser på å jobbe alle kveldene fra mandag til og med torsdag, fra kl. 18.00 og utover kvelden. Tid til kaffe og en prat skal det også bli.

Slipsetting på Rognan:

Dersom «Hermes 2» blir ferdig til da så planlegger vi slipsetting på Rognan i tiden 3.- 7. juni. Mer informasjon om slipsettinga, arbeidsoppgaver m.m. kommer etter hvert.

Bra besøkt boknafiskaften:

Årets boknafiskaften på Rødbrygga må kunne karakteriseres som vellykket. 26 personer koste seg med. boknafisk, poteter, gulrotstuing og baconfett. Kake ble det også.

Planene for en klippfiskaften på Rødbrygga på ettersommeren er så smått begynt å ta form. Fisken er for lengst kommet i salt. Så får tiden vise om vi klarer å få til nok ei trivelig stund på Nyholmen.

Chartersesongen i gang:

Mandag startet årets chartersesong for alvor med tur til Bliksvær. Foreløpig har vi booket inn 4- 5 turer + 3 -4 forespørsler, men erfaringsmessig begynner henvendelsene å komme inn i første halvdel av mai. Anbefal gjerne en tur med «Faxsen» dersom noen i din omgangskrets et på utkikk etter en tur i Bodøs skjærgård.

Sommerturen til/fra Sandefjord:

Minner om årets sommertur med «Faxsen» og at den er forbeholdt medlemmer av kystlaget Salta/Forbundet KYSTEN fram til 10. mai. Unntaket er strekningen Stavanger – Trondheim, som er reservert for pilegrimer i samarbeid med Stavanger og Sør Hålogaland bispedømmer.

«Langtidsplanlegging»

Årets Vestfjordseilas går lørdag 27. juni. Som vanlig planlegger vi at «Faxsen» skal være følgebåt for bl.a. «Hæringen» på seilasen over fjorden. Forventet avgang fra Bodø fredag 26. juni, med retur fra Kabelvåg søndag formiddag. Mer informasjon om turen kommer etter hvert.

Tar også med at det med stor sannsynlighet blir tur til Trebåtdagan på Rognan i slutten av august og at vi jobber med en tur til Nevelsfjord og Folda første helga i september. 18.og 19. september planlegges tur til Bliksvær med sosialt lag på skolen. Så følg med!

Velkommen ombord!

Hurtiglinker

   


 Flere linker 

Mannskap:

Her er linken til våre interne booking og mannskapsider:

 Logg inn