Faxsen Nytt nr. 7/2016

slidecef73983b1264a0bb7936a7255a618074Velkommen til Boknafiskaften på Nyholmen:

Motorgruppa i kystlaget og Stiftelsen Faxsen inviterer som planlagt på boknafiskaften på Rødbrygga lørdag 30. april, kl. 19.30. Maritimt sosialt lag utover kvelden, ispedd en dose med informasjon og oppdatering om arbeidet med landsstevnet 2016 som nærmer seg med stormskritt.

Tradisjonell kost dvs. boknafisk, poteter, gulrotstuing og baconfett. Kanskje blir det også et kakestykke til kaffen dersom noen tar utfordringen og baker ei kake. Muligheter for å kjøpe drikke til maten. Kr. 125,- pr. person. Fortløpende påmelding, og innen 25. april, til: post@faxsen.no

Kystlagstur til Røst 24. – 26. juni:

I forrige FaxsenNytt forhåndsvarslet vi tur til Lundefestivalen på Røst 24. – 26. juni. Interessen for turen er stor og det er satt opp venteliste.

Vellykket lofottur:

Alle tilbakemeldinger tilsier at årets tradisjonelle lofottur var vellykket. Litt smårusket vær første dagen la ingen temper på trivselen ombord. Også i år gikk «Faxsen» ut med deltakere i Lofotcupen og VM i skreifiske. Fisket var på langt nær så bra som i fjor, da VM deltakerne bare ombord på «Faxsen» fisket i overkant av 2,5 tonn.

Mandag er aktivitetskveld ombord:

Minner om at det er aktivitetskveld ombord på «Faxsen» hver mandag fra kl. 18.00 og utover. Førstkommende mandag tar vi bl.a. litt «service» på fiskeutstyret (sneller og stenger).

 Velkommen til innsats for vår 100 år gamle stolthet!

 

Hurtiglinker

   


 Flere linker 

Mannskap:

Her er linken til våre interne booking og mannskapsider:

 Logg inn