Faxsen Nytt nr. 8/2015

Slipsetting på Reipå:

I år blir det slipsetting hos Fore Båt og Motorservice på Reipå i Meløy i tiden 18. – 20. juni. Dersom du har anledning til å være med på hele eller deler av oppholdet så ta kontakt.

Bli med på Vestfjordseilasen:
Under forutsetning av at vi klarer å skaffe mannskap så vil “Faxsen» også i år stille som følgebåt for “Hæringen” under Vestfjordseilasen. Vi går fra Bodø til Nordskot fredag 26. juni på tidlig ettermiddag slik at vi får med oss litt av stemninga og festen på Nordskot fredag kveld. Lørdag følger seilasen over Vestfjorden til Kabelvåg, hvor det bl.a. er antikvitetsauksjon, marked, konserter og dans.

Søndag morgen setter vi kursen tilbake til Bodø, hvor vi forventer å være inne ca. kl. 18.00.
Pris for hele turen, inkludert overnatting og mat, kr. 700,- pr. person for medlemmer av kystlaget/Forbundet KYSTEN. For ikke medlemmer kr. 1.050,- for hele turen.

Overnatting for mannskapet på «Hæringen» prioriteres. Ellers gjelder først til mølla prinsippet. Påmelding til post@faxsen.no

Sommerturen fra Sandefjord – ledige plasser:

2 – 3 ledige plasser på strekningen Stavanger – Trondheim. Turen er lagt opp som en kystpilegrimsseilas i samarbeid med Stavanger og Sør Hålogaland Bispedømmer, men siden de ikke klarer å fylle opp båten helt tilbys derfor «restplassene» til medlemmer av kystlaget Salta/Forbundet KYSTEN. Avgang Stavanger tirsdag 21. juli, kl. 12.00. Ankomst Trondheim tirsdag 28.juli. Seilasen opp mot Trondheim går innom Avaldsnes, Bergen, Eivindvik, Kinn, Selje, Giske og Edøy.

Vi har god plass på strekningen Sandefjord – Stavanger. Avgang fra Sandefjord søndag 19. juli, kl. 14.00. Etter stort sett sammenhengende seilas beregnes vi ankomst Stavanger tidlig tirsdag morgen.

Medseilere som blir med videre mot Trondheim prioriteres.

Minner også om kystlagsturen Trondheim – Bodø. Avgang fra Trondheim onsdag 29. juli, kl. 10.00, ankomst Bodø søndag 2. august, kl. 20.00. Også på denne strekningen er det ennå god plass ombord.

Mer informasjon om tider, priser og påmelding finner du på www.faxsen.no.

Treg start på årets chartersesongen:

Så langt har det vært en heller dårlig chartersesong, noe været får ta skylden for. 4 turer gjennomført hittil og 4 i booking denne og neste uke. Juni er vanligvis vår beste måned for charter og erfaringsmessig stiger etterspørselen etter charter med «Faxsen» i takt med temperaturen. Så vi får bare håpe på snarlig sol og varme.

Anbefal gjerne en tur med «Faxsen» dersom noen i din omgangskrets et på utkikk etter en tur i Bodøs skjærgård.

 Velkommen ombord!

Hurtiglinker

   


 Flere linker 

Mannskap:

Her er linken til våre interne booking og mannskapsider:

 Logg inn