Faxsen Nytt nr. 9/2015

Kystlagstur Trondheim – Bodø:

Siden det nå er klart at det blir pilegrimstur Stavanger – Trondheim minner vi om den planlagte kystlagsturen fra Trondheim til Bodø hvor vi ennå har god plass ombord.

Strekingen Trondheim – Bodø planlegger vi som en kystlagstur der medlemmer av kystlaget Salta/Forbundet KYSTEN har prioritet. Avgang fra Trondheim onsdag 29.juli kl. 11.00. Kvelden tilbringer vi på Uthaug, hvor vi har muligheter for å besøke Kjeungen kystlag, Gulteigbrygga og kanskje også Kjeungskjær fyr om været er fint.

Torsdag fortsetter vi mot Stokksund og Rørvik. Ankomst til Rørvik slik at vi hilser på nord- og sørgående hurtigruter. Fredagens etappe går fra Rørvik til Brønnøysund, med en avstikker innom sagaøya Leka om ønskelig. I Brønnøysund kan kanskje et besøk på Tilrem være en passende avslutning på dagen. Lørdagens mål blir Onøy der vi skal hente en ny-gammel bysseovn. På turen dit stopper vi på Lauvøya, Dønna kystlags idylliske sted omtrent rett over for Sandnessjøen. Søndag fortsetter vi mot Støtt der vi koser oss i trivelige omgivelser på Støtt brygge før kursen settes mot Bodø. Ankomst Bodø er beregnet til 20.00.

Pris for strekningen Trondheim – Bodø er satt til kr. 350,- pr. person pr døgn (inkludert mat) for medlemmer av kystlaget Salta/Forbundet KYSTEN. For ikke medlemmer er prisen satt til kr. 525,- pr person pr. døgn. Fortløpende påmelding til: post@faxsen.no

Vestfjordseilasen:
Den planlagte turen med «Faxsen» i forbindelse med årets Vestfjordseilas er kansellert på grunn av at vi mangler skipper.

Dugnad ombord:

De to neste mandagene blir det «full rulle» med dugnad ombord for å finpusse båten for årets sommertur til Forbundet KYSTENs landsstevne i Sandefjord. Minner om at «Faxsen» på landsstevnet i Sandnessjøen i 2013 fikk prisen for best vedlikeholdte fartøy. Sånt forplikter. Som vanlig starter vi dugnaden kl. 18.00. Tid til kaffe og prat blir det også. Arbeidsoppgaver både for kvinnfolk og kar.

Sommerturen – en siste oppdatering:

Viser til tidligere informasjon om turen til og fra Forbundet KYSTENs landsstevne i Sandefjord. Pr. dato er situasjonen denne m.h.t. ledige plasser på turen til/fra Sandefjord:

  • Bodø – Bergen = 5 – 7 plasser ledig litt avhengig av strekning
  • Bergen – Sandefjord = full båt
  • Ved kai i Sandefjord = 3 – 4 køyplasser ledig
  • Sandefjord – Stavanger = Ennå god plass om bord
  • Stavanger – Sandefjord = Pilegrimstur etter eget opplegg. 2 -3 ledige plasser
  • Trondheim – Bodø = se informasjon over.

Mer informasjon om tider, priser og påmelding finner du på www.faxsen.no.

 Velkommen ombord!

Hurtiglinker

   


 Flere linker 

Mannskap:

Her er linken til våre interne booking og mannskapsider:

 Logg inn