Faxsen Nytt nr. 9/2016

Wichmann snart friskmeldt:

Etter et omfattende arbeid med å få skiftet stemplet var det godt igjen å høre lyden av Wichmann. Nå gjenstår litt testing og justeringer + en lang prøvetur før vi kan friskmelde Wichmann helt.

Barn tegner «Faxsen»:

20. mai gikk startskuddet for «Barn tegner Faxsen», en tegnekonkurranse for barn mellom 0 – 16 år. Oppgaven er i grunn enkel – tegn «Faxsen». Konkurransen er inndelt i 2 klasser, fra null til 13, og fra 13 til 16 år. Frist for å levere inn tegninger, er satt til 1. juli og bildene leveres hos Neeraas i Storgata 56. Viktig at å huske på at det er A3 format som gjelder. Premien er en fisketur med «Faxsen» for vinneren og 9 personer hver av dem ønsker å ta med seg.

Vi oppfordrer alle til å formidle dette til sine barn og barnebarn + andre kjente som har barn i målgruppa. En utstilling med de beste tegningene vil henge i Stormen Bibliotek under landsstevnet.

Kystlagstur fra Trondheim:

Vi minner nok en gang om kystlagsturen fra Trondheim etter endt pilegrimstur. Avgang fra Trondheim fredag 29. juli, med ankomst Bodø tirsdag 2. august. Mer info om turen finner du på www.faxsen.no.

Med bare 5 påmeldte så langt så slites vi mellom det å kjøre turen som kystlagstur eller ta strake veien hjem etter endt pilegrimstur. Vi oppfordrer derfor alle som har planer om å bli med på turen om å melde seg innen 15. juni.

Kystlagstur til Røst 24. – 26. juni:

Lundefestivalen er tydeligvis populær og vi har ikke klart å skaffe overnattingsplasser på land for dem som ikke får plass ombord på «Faxsen». Informasjon om opplegget for turen til Røst vil bli sendt de som er påmeldt i løpet av helga.

D/S «Børøysund» på sommertur:

Norsk Veteranskibsklub og D/S «Børøysund» vil i tiden 29. juni – 7. august være på sommertur langs norskekysten.. Sist «Børøysund» var nordover var i forbindelse med skipets 100-årsjubileum i 2008.

Skipet kommer til Bodø allerede onsdag 13. juli og torsdag er det åpent skip fra kl. 11.00 og utover. På kvelden har du en unik mulighet til å oppleve Bodøs skjærgård fra dekket på et over 100 år gammelt fredet kullfyrt dampskip. Fredag legger «Børøysund« ut på en heldagstur til Kjerringøy, der du kan velge om du ønske å være med hele turen eller bare en vei. Lørdag blir det muligheter for to korte turer i Bodøs skjærgård. Søndag formiddag fortsetter sommerturen videre mot Sørvågen. Du kan lese mer om hele sommerturen og hvordan du bestiller billetter til turene ut fra Bodø på www.nvsk.no

Husk aktivitetskveld ombord på «Faxsen» på mandager

Hurtiglinker

   


 Flere linker 

Mannskap:

Her er linken til våre interne booking og mannskapsider:

 Logg inn