FaxsenNytt nr.5/2020

Kystlagstur til Arnøy Brygge og Bliksvær 26. – 28. juni:

Vestfjordseilasen er avlyst. Kirkesøndagen på Rørstad 21. juni er utsatt til 2. august. Bergen 2020 er avlyst og vi vet ingenting om det blir Trebåtdager på Rognan 3. helga i august. Det betyr at det blir dårlig med kystlagsturer i sommer. Dette ønsker vi å gjøre noe med og inviterer til kystlagstur til Arnøy Brygge og Bliksvær 26. – 28. juni etter følgende opplegg:

Fredag 26. juni:

Avgang fra Bodø kl. 16.00, ankomst Arnøy Brygge ca. kl. 18.00. Stort havrettsbord for dem som ønsker det serveres fra kl. 18.30. Pris: kr. 850,- pr. person.

Alternativt vil kokken kunne servere tallerkenrett til oss fra kl. 19.00. Vi kan velge mellom Dagens fisk til en pris av kr 310,- eller dagens kjøtt til en pris av kr. 320,-. Hva den enkelte ønsker å spise må oppgis ved påmelding, som vil være bindende.

Lørdag 27. juni:

Først frokost så avgang fra Arnøya kl. 09.00, ankomst Bliksvær kl. 11.00.  Dugnad på Heimbrygga utover dagen og ettermiddagen. Enkel lunch i løpet av dagen. Ferskfiskmiddag på brygga kl. 20.00. Sosialt samvær med Bliksværingan utover kvelden.

 Søndag 28. juni:

Etter en god frokost hiver vi oss i jobbing på brygga utover dagen. Enkel lunch før avgang mot Bodø. Avgang fra Bliksvær seinest kl. 15.00, ankomst Bodø kl.16.30.

Koronaen setter foreløpig visse begrensinger for oss. For å overholde meterregelen har vi satt en begrensning på 20 personer ombord. Ved overnatte ombord må vi regne køyene i rommet som enkeltkøyer. Det betyr maks 13 køyeplasser (4 i lugaren, 4 i rommet, 2 i maskinisten, 2 i kahytten og 1 i bestikken). Muligheter til å bestille overnatting på Arnøy Brygge, men i Bliksvær er telt eneste alternativ.

Fortløpende påmelding til post@faxsen.no. Husk å oppgi om du skal ha havrettsbord eller tallerkenrett på Arnøy Brygge. Det enkelte betaler selv for det en spiser og drikker på Arnøy Brygge. Samme gjelder overnatting. For «kalaset» på Bliksvær betaler den enkelt kr. 150,- i matspleis + litt dugnadsinnsats for overnattinga ombord.

Sommervedlikehold:

Takket være godt oppmøte og ei utrolig hektisk helg på Rognan i slutten av mai fikk vi gjort det meste av vedlikeholdet på skrog, både over og under vann. Men fortsatt gjenstår en del små og store vedlikeholdsoppgaver som vi skal ta ved kai Bodø. Derfor satser vi på dugnad på mandager framover i juni. Vi starter som vanlig kl.18.00 og holder på utover kvelden. Målet er at «Faxsen» skal være ferdig pusset til vi kanskje tar oss en tur på fjorden for å hilse på «Christian Radich» når den stolte seilskuta kommer innom Bodø i begynnelsen av juli.

Velkommen om bord!

Aha

Hurtiglinker

   


 Flere linker 

Mannskap:

Her er linken til våre interne booking og mannskapsider:

 Logg inn