“Storøy” trenger nye andelshavere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEtter at de nåværende bruksrettshaverne har sagt opp sine andeler og ikke vil bli med videre vurderer styret i Stiftelsen Faxsen, som eier Storøy, å avhende båten.

For å unngå at Storøy blir solgt trenger vi nye andelshavere til båten. Prisen er et innskudd på kr. 30.000 pr. andel, mens ”månedlige fellesutgifter” utgjør f.t. kr. 750,- (kai leie, forsikring samt en del mindre investeringer). Det trenges minst 3 nye aktive andelshavere, som er interessert i båten i noe tid framover, for å unngå at Storøy selges.

Storøy er i god stand takket være et løpende og godt vedlikehold. Våren 2012 ble det skiftet en del plank. Høsten 2012 ble det satt inn “ny” motor, en 155 Hk Scania, type D11, kjøpt fra Sverige som original marinemotor.  Motoren ble importert til Norge i 2011.  Den hadde da gått mellom 750 og 900 timer etter full overhaling.

Storøy har god instrumentering, med forholdsvis nytt ekkolodd.  Den har en Furuno radar. Båten er også utstyrt med en god kartplotter. Det er 4 køyeplasser i den hyggelige lugaren forut.  Det er laget en enkel innredning i lasterommet. Det er toalett med en 30 l. septiktank under.  Toalettet er plassert lengst akter i egnarhuset. Båten har stål under kjølen. Båten er letthåndterlig og oppfører seg godt i sjøen.  Båtens lengde på 14,85 m. En søknad om vernestatus for “Storøy” er for tiden til behandling hos Riksantikvaren.

Vi gjør oppmerksom på at båten samtidig med dette tilbys en del kystlag i Nordland, med samme svarfrist som under.

Trenger du flere opplysninger om båten så kontakt Idar Henriksen tlf. 901 65127 eller Hermann Eliassen tlf. 950 28560. Interesserte melder seg skriftlig til post@faxsen.no

                        Fristen for å melde sin interesse er satt til 20. oktober 2013.

Hurtiglinker

   


 Flere linker 

Mannskap:

Her er linken til våre interne booking og mannskapsider:

 Logg inn